Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over ons

Over ons

De winkel bestaat al sinds 1927 en de 51-jarige Herman van der Vliet zit al 36 jaar in de tweewielerbranche. Er is dus genoeg ervaring aanwezig. Eigenaren Herman en Jeanet van der Vliet zijn enorm trots op hun winkel van maar liefst 1100 vierkante meter waarmee ze één van de grootste fietsenwinkels in de kop van Noord-Holland zijn. Er is nu veel ruimte waardoor ze een groot assortiment kwijt kunnen en ze kunnen alles overzichtelijk presenteren. De grote open werkplaats werkt ook heel prettig en veel klanten waarderen de koffiehoek en kinderhoek.

Service & advies

Het vakkundige personeel van Bike Totaal Boersen geeft u tips en adviezen voor het onderhoud van uw fiets. Voor bedrijfsfietsenplannen bent u hier ook aan het juiste adres. Tevens kunt u hier een betrouwbare fietsverzekering afsluiten en krijgt u natuurlijk goede garantie en nazorg. In de winkel staan de nieuwste modellen stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes van de grote merken als Batavus, Gazelle, Koga, Sparta, Alpina en Loekie. De winkel heeft een groot aanbod aan fietsaccessoires waaronder fietstassen, kleding en kinderzitjes.

Advies op maat

Last van zadelpijn? Geen zorgen! Bike Totaal Boersen heeft een uniek zadelmeetsysteem in huis om voor 99% zadelpijn en andere klachten te kunnen oplossen of voorkomen. Met een drukmeting en het beantwoorden van een paar vragen wordt het ideale zadel geadviseerd. Bovendien wordt iedereen met het bodyscanning systeem opgemeten. Zo kan uw fiets bij Bike Totaal Boersen volledig op u afgesteld worden, zodat u heerlijk kunt genieten van vele onbezorgde kilometers fietsplezier!

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen